Home

úterý 18. ledna 2011

Tak nám tu pomalu končí semestr.....a začaly zkoušky


Před týdnem začalo zkouškový a tak to tu podle toho i vypadá.....všichni dohánějí co můžou vedne i v noci a tak to tu takřka permanentně vypadá (a zní) jako při generálce před koncertem, divadelním představením a performenc v jednom....prostě mumraj.....a nikomu nevadí, že když teda všichni tak pohromadě trénují/cvičí atd...že to chvílemi zní jako nějaký velmi špatný post- industrialní punk smíchaný s místním nevkusným popem....



Já už mám, naštěstí skorem všechno za s sebou a už mě čeká jen jedna zkouška ( kupodivu v sobotu), takže pak už lehárko ;)


Jak vypadají zkoušky v Padang Panjangu? No.....prostě chaos, jak jinak. Tím mám na mysli, že prakticky nikdo ( a to včetně vyučujících) nemá páru kdy a co!

Tak na příklad dneska jsme měli zkušku z Randai (tradiční forma místního divadla-tance) která měla podle jakéhosi údajného plánu začít v osm ráno, takže jsme včera asi od 5h až do noci (jak jinak) trénovali...a tak jsem se do postele dostala kolem 1h ráno. Jenže, sice všichni studenti dorazili v čas, ale učitelé nikde....a tak jsme si to ještě zkoušeli znova a znova a znova ( jen pro přesnost celé to randai vystoupení má 45 min. vkuse)....učitel dorazil asi o půl desáté s tím, že teda začneme v 10h., což nakonec nebylo zas až tak zlé, protože hudebníci měli taky skluz a museli jsme to secvičit ještě s nima a taky se muselo počkat až se uráčí dojít paní z kostymérny, protože včera, bůh ví proč, nebyla v práci....a navléknout se do tradičních kostýmů, což také zabralo asi hodinu....no, a jelikož na tuhle zkoušku byly dva týmy tak celý tenhle divoký zkouškový proces trval asi 6 hodin ( od osmi ráno až do dvou do odpoledne), ale stálo to za to! ;)

1 komentář:

  1. Ahoj, kostýmy jsou zajímavé. Už jsi zpátky ve škole? Měj se moc pěkně.

    OdpovědětVymazat

Disqus Shortname

Comments system